Terugblik 2022

januari 2023

De wereld van IT-ontwikkeling is constant in beweging, en het afgelopen jaar was geen uitzondering.


Van de opkomst van kunstmatige intelligentie tot de versnelling van de overgang naar de cloud, er waren tal van belangrijke ontwikkelingen die de industrie hebben beïnvloed.

Een van de grootste trends van het afgelopen jaar was de blijvende groei van de rol van kunstmatige intelligentie in de IT-ontwikkeling. Van het automatiseren van routine taken tot het verbeteren van de beslissingsprocessen, AI wordt steeds vaker toegepast in een breed scala aan toepassingen.

Daarnaast zagen we ook een versnelling van de overgang naar de cloud, met steeds meer bedrijven die hun IT-infrastructuur naar de cloud verplaatsen. Dit biedt niet alleen flexibiliteit en schaalbaarheid, maar ook kostenbesparingen op de lange termijn.

Met de blijvende veranderingen in de IT-ontwikkeling, blijft het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Bij CustomPixels blijven we ons inzetten om onze klanten te voorzien van de meest innovatieve oplossingen en services om hun bedrijfsdoelen te bereiken.