Cyber security

Het is ontzettend belangrijk om je webapplicaties goed te beveiligen. Hiermee bescherm je de gegevens van jezelf en je bezoekers/klanten.

security scanIn principe kan elke webapplicaties een doelwit zijn van aanvallen. Dat geldt voor portals, websites, webshops en alle andere web toepassingen. Omdat er continu nieuwe kwetsbaarheden in webapplicaties worden ontdekt, is het belangrijk om te anticiperen op gevaren en de beveiliging van webapplicaties up-to-date te houden. Om webapplicaties tegen aanvallers te beschermen moeten deze periodiek, uitgebreid en vanuit verschillende invalshoeken worden gecontroleerd.

Hoe veilig is jouw webapplicatie of website?

Tijdens onze Webapplicatie assessment scannen wij je webapplicatie en/of website op kwetsbaarheden. Deze kwetsbaarheden kunnen bijvoorbeeld komen door oude, onveilige of slecht geschreven code, configuratie of problemen met de hostingomgeving.

Wij leveren een grondig rapport die je helpt bij het maken van investeringsbeslissingen zodat je zo goed mogelijk de gegevens van jezelf en je bezoekers/klanten beschermt.

 

cyber-security scan.svg (7 KB)