Webapplicaties

Op een veilige en efficiƫnte manier online werken

Geen enkele webapplicatie is hetzelfde. De ene is specifiek voor de medewerkers, de andere zorgt er voor dat klanten interactief deel uitmaken van de bedrijfsprocessen. We hebben in de loop van de jaren veel webapplicaties mogen maken zoals klantportalen, debiteurenportalen, subsidieportalen en andere webapplicaties waarin medewerkers bijvoorbeeld de werkvoorraad kunnen bijhouden en monitoren.

Waarom een webapplicatie?

portaal-dashboard.jpg (57 KB)

Een webapplicatie biedt de mogelijkheid om op een veilige manier 24/7 bij je documenten te kunnen, de processen inzichtelijk te maken en eenvoudig bij te houden wat is gedaan en wat nog gedaan moet worden. Ook de interactie met de klant is een kleine stap door specifieke rollen toe te wijzen zodat gegevens eenvoudig ingevoerd of geraadpleegd kunnen worden.

API koppeling

Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Veel applicaties zijn met één specifiek doel gemaakt en zijn door de jaren heen helemaal gefinetuned. Het is zonde van je geld en de tijd om hier opnieuw iets voor te ontwikkelen. Wel is het jammer dat je op meerdere plekken dezelfde gegevens hebt, laat staan dat je dit handmatig moet synchroniseren.

Voor het synchroniseren van je gegevens zijn daarom API's gemaakt. API's maken het mogelijk voor systemen om onderling te communiceren en zo altijd up-to-date te zijn en acties uit te voeren. Wanneer iemand niet langer een nieuwsbrief wil ontvangen of als het bedrijfsadres van een klant veranderd, maar ook wanneer je wilt weten of een bedrijf betrouwbaar is, alles kan automatisch worden gecontroleerd en gesynchroniseerd.

Onze webapplicaties zorgen hierbij voor een totaaloverzicht en synchroniseren zelfs meerdere API's die normaalgesproken geen onderlinge koppeling hebben.

Een greep uit de koppelingen die we de laatste tijd gemaakt hebben:

Voordelen van een webapplicatie

  • Een webapplicatie is altijd en overal bereikbaar.
  • Je hoeft geen software te installeren op je computer.
  • Je weet precies wie toegang heeft en wat is ingevoerd of aangepast en krijgt hier eventueel zelfs automatisch updates over.

Meer weten?