MailChimp

Unieke en creatieve campagnes

Wat is Mailchimp?

Mailchimp is een systeem waarmee gemakkelijk een online marketing campagne opgezet en geanalyseerd kan worden. Het is gemakkelijk te gebruiken en dient als uitstekende marketingtool voor bedrijven. 

Waar gebruik ik Mailchimp voor? 

Als bedrijf wil je naamsbekendheid ontwikkelen, potentiële klanten bereiken en contact ook daadwerkelijk onderhouden. Met behulp van campagnes wordt dit ook echt gedaan. Mailchimp is een gemakkelijk systeem voor het opzetten van een unieke en creatieve campagne. Daarnaast worden de resultaten geanalyseerd. Hierdoor is het voor jou gemakkelijk om de resultaten te bekijken en eventuele aanpassingen door te voeren. 

Voor wie is mailchimp?

Wil jouw bedrijf: naamsbekendheid creëeren, potentiële klanten bereiken, advertenties ontwerpen, content uitingen opstellen en contact met klanten onderhouden? Dan ben je op zoek naar een online marketing tool zoals mailchimp. Naast het complete pakket kan je er ook voor kiezen om slechts gebruik te maken van enkele mogelijkheden. 

Waarom de Mailchimp API?

Veel bedrijven gebruiken een CRM (Customer Relationship Management) systeem waar alle (potentiele) klanten in staan. De koppeling die wij gemaakt hebben zorgt er voor dat deze klanten automatisch gesynchroniseerd worden met de maillijsten in Mailchimp waardoor je nooit handmatig nieuwe contact hoeft toe te voegen of oude contacten hoeft te verwijderen. Ook als iemand niet langer e-mailberichten wil ontvangen kan dit automatisch verwerkt worden. Alles wordt zowel in het CRM als in Mailchimp netjes en automatisch bijgehouden.

Wij denken graag met je mee

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem eens contact met ons op, dan kunnen we het erover hebben.