RealWorks API

WAT IS DE REALWORKS API

De afkorting API staat voor Application Programming Interface. Wij maken gebruik van het Realworks API platform, hierdoor is elke koppeling mogelijk.Het gebruik van API koppelingen heeft als voordeel dat de website beter gevonden wordt.

XML KOPPELING KOMT TE VERVALLEN

Werk je op dit moment al met RealWorks maar gebruik je nog de XML koppeling? Alle makelaars die nog gebruik maken van de XML koppeling moeten binnenkort verplicht overstappen op de nieuwe API koppeling. De nieuwe API koppeling zorgt er voor dat een nieuw object direct op je eigen site staat.

WAAR GEBRUIK IK DE REALWORKS API VOOR?

Met behulp van API koppelingen is het mogelijk om meerdere softwareprogramma’s met elkaar te laten communiceren. De connectie tussen de verschillende programma’s maakt het mogelijk dat gegevens met elkaar uitgewisseld worden. Zo is het mogelijk om producten uit een (bestaand) programma zichtbaar te maken op de website of een digitale webapplicatie te integreren in bijvoorbeeld een incassosysteem. Ook hebben wij veel ervaring binnen API koppelingen voor makelaars. Woningen worden automatisch geplaatst op de website.

VOOR WIE IS REALWORKS API?

Voor bedrijven welke verschillende systemen met elkaar willen laten samenwerken kan het gebruik van realworks API koppelingen een uitkomst bieden. Ben jij een makelaar en heb je al een goed systeem voor het aanbod woningen? Maar wil je dat het aanbod automatisch geplaatst wordt op de website? Dat is waar een realworks API koppeling voor is. 

WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem eens contact met ons op, dan kunnen we het erover hebben.